maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Fransman overlijdt - politie onderzoekt de zaak

9 augustus 2012 (door WerkendamNet)

HANK - De politie onderzoekt de doodsoorzaak van een overleden 36-jarige man uit Frankrijk. Hij overleed donderdagmorgen 9 augustus rond 06.00 uur op een parkeerplaats bij een tankstation aan de A27 tussen Hank en Gorinchem. Er zijn geen directe aanwijzingen voor een misdrijf, maar uit zorgvuldigheid wordt een onderzoek ingesteld door de recherche.

De man was vermoedelijk op weg met drie andere mannen vanuit Amsterdam naar Brussel toen hij volgens een getuige ter hoogte van Hank lichamelijke klachten kreeg. De bestuurder van de auto wilde naar een ziekenhuis rijden en besloot in Noordelijke richting te rijden. Bij de melding aan 112 zijn de mannen op aangeven van de centralist gestopt bij een tankstation in afwachting van politie en ambulance. Toen deze ter plaatse kwamen was de Fransman overleden.

Lees meer over:

Politie hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.