vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

HAK Giessen gaat groentenconsumptie vergemakkelijken

9 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - De groenten-achter-glas-fabrikant HAK uit Giessen wil de consumptie van groenten gemakkelijker maken en heeft het 1-2 open deksel vanaf deze maand ook op de HAK-groenten beschikbaar. Voor het einde van het jaar zullen alle glazen HAK potten met groenten voorzien zijn van het nieuwe deksel.

Consumenten hebben het nieuwe deksel massaal omarmd en de vraag om het deksel na de introductie op appelmoes ook op HAK groenten te plaatsen was groot. Uit onderzoek van HAK blijkt dat 83% van de gebruikers het HAK deksel nu veel makkelijker kan openen en 80% is bereid het deksel ook aan te bevelen aan mensen in hun omgeving. Potten die voorzien zijn van het innovatieve deksel zijn twee keer zo makkelijk zonder veel kracht door iedereen open te draaien. In twee tellen is de pot open (1-2 open) en het hoorbare ‘plopje‘ als het vacuüm verbroken wordt, onderstreept de versheid en kwaliteit van de HAK producten.

Revolutie
Het HAK deksel werd vorig jaar geïntroduceerd op appelmoes en compote en geldt sindsdien als een revolutie in de verpakkingswereld. Het deksel werd beloond met diverse retail- en verpakkingsprijzen en zowel de consumentenbond als de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen (ANBO) hebben andere voedingsproducenten opgeroepen om het voorbeeld van HAK te volgen om verpakkingen toegankelijker te maken.

Lees meer over:

Giessen hak 1-2 open deksel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.