maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Wat doet u op Burendag?

8 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

De koppen bij elkaar gestoken en samen een goed idee bedacht voor Burendag? Dat is mooi. Alleen, hoe nu verder? Douwe Egberts en het Oranje Fonds hebben al zes jaar Burendag-ervaring en helpen u graag met een handige toolkit. Op die manier wordt het een gegarandeerde top Burendag!

Het Oranje Fonds stelt tot maximaal € 500 per Burendag-activiteit beschikbaar. Ook ontvangt u een leuk feestpakket. Steek de koppen in de buurt bij elkaar en verzin samen een goed idee. Op www.burendag.nl kunt u uw idee plaatsen.

Uw aanvraag moet voor 1 september 2012 binnen zijn. Meer informatie leest u op de website www.burendag.nl.

Sinds 2006
Op initiatief van Douwe Egberts vierde Nederland in 2006 voor het eerst Burendag in Nederland. In 2008 ontstond de samenwerking tussen Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds is het nationale fonds voor sociale initiatieven en bevordert de samenhang tussen groepen mensen. Met Burendag willen beide organisaties mensen dichter bij elkaar brengen.

Douwe Egberts brengt buren met elkaar in contact, met een goede kop koffie. Met koffie kun je echt even de tijd nemen voor je buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag.

Lees meer over:

Burendag Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.