donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Huldiging Marianne Vos ligt stevig op koers

7 augustus 2012 (door AalburgNet)

AALBURG -  De voorbereidingen voor de huldiging van Olympisch kampioen Marianne Vos uit Meeuwen op woensdag 15 augustus a.s. in de gemeente Aalburg zijn in volle gang. Vandaag werd bekend dat de huldiging plaatsvindt op het plein voor het gemeentehuis van Aalburg, aanvang 19.00 uur.

In samenwerking met diverse partijen werkt de gemeente Aalburg en de Rabobank Altena momenteel aan de uitwerking van het programma. Hoe de avond er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Ook zullen alle details niet vooraf bekend worden gemaakt, anders is het geen verrassing meer voor Marianne. Het zal in ieder geval een gezellig feestje worden, waarbij Marianne natuurlijk de hoofdrol zal vertolken.

Oranje
Wel is inmiddels bekend geworden dat de inwoners van Meeuwen en de wielerclubs waar Marianne bij betrokken is geweest een rol gaan spelen bij het ophalen van Marianne naar Wijk en Aalburg. 
De organisatie wil er een echt Oranjefeest van maken. Daarom wordt een beroep gedaan op iedereen die naar de huldiging komt zoveel mogelijk in het oranje gekleed te komen.
Vanwege de verwachte drukte is het misschien niet voor iedereen mogelijk om Marianne persoonlijk geluk te wensen. Daarom staat er een speciale brievenbus waarin de aanwezigen een schriftelijke felicitatie voor Marianne kunnen doen. (Foto ANP)

Lees meer over:

huldiging marianne vos
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.