maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Open Coffee Altena: tandem met Altena Business

6 augustus 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA - Altena Business gaat samenwerken met Open Coffee Altena. En andersom. Beide is juist. Dat kenmerkt immers een samenwerking... Partijen zien de samenwerking als 'nuttig' en kunnen zo deelnemers ook (extra) voordeel bieden.

Wat houdt dat in? Een deel van de exposure van Open Coffee Altena verloopt nu ook via het B2B-magazine Altena Business. Voorafgaand aan een Open Coffee-meeting presenteert het netwerk zich middels een redactioneel artikel met de laatste 'wapenfeiten' rond Open Coffee Altena. Daaromheen kunnen deelnemers van Open Coffee Altena en/of de leden van LinkedIn Group Ondernemend Altena voor een scherp tarief ook presenteren. En wie wil nou niét gezien worden samen met Open Coffee Altena, een ondernemersnetwerk dat zich inmiddels bewezen heeft en ertoe doet...

Voor een scherp tarief in Altena Business
Open Coffee-leden krijgen door de kersverse samenwerking van Open Coffee Altena met Altena Business voor een scherpe prijs een podium in Altena Business. U staat met uw (LinkedIn-)foto in het magazine en daarnaast presenteert u zich door kort antwoord te geven op drie vragen. Uw logo en adresgegevens staan uiteraard ook bij deze compacte advertorial.

De eerste mogelijkheid is in het septembernummer, met een deadline in week 36.

Kijk op LinkedIn bij 'Campagne/Promotions' onder subgroep Open Coffee Altena voor meer informatie. Nog meer weten? KLIK hier...

Eerstvolgende Open Coffee
De eerstvolgende Open Coffee Altena is overigens op 13 september aanstaande in Giessen, bij Bibliotheek Altena aan het Jagerspad. Tijd: 09:30 - 11:00 uur.

Pitch
Op de (rode) Coffee Stip - staan dit keer Klijn Teksten (Drunen) en Yokoso HR Solutions uit Werkendam met een zogenaamde elevator pitch.

Aanmelden
Aanmelden voor Open Coffee Altena 5.0 kan via www.ondernemendaltena.nl of op LinkedIn Groep Ondernemend Altena via DEZE LINK

Laagdrempelig & informeel
Open Coffee Altena is een initiatief van LinkedIn Groep Ondernemend Altena, dat gemasterd wordt door de redactie van Stedennet Altena = Aalburg.net | Werkendam.net | Woudrichem.net.
Ondernemend Altena is gestart in april 2011 om de enorme bedrijvigheid in de regio samen te brengen, zichtbaar te maken en daar onderling voordeel uit te halen: wéét van elkaar, ontmoet elkaar en zie wat er gebeurt. Laagdrempelig en informeel. Met koffie als brandstof...

Henri Verhagen (MaxServ) ondersteunt in de uitvoering van het tweemaandelijkse event.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.