woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Relationele problemen monden uit in geweld met vechtstokken

2 augustus 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - De politie arresteerde een 57-jarige man uit Sleeuwijk nadat hij zijn ex-vriendin (32) en ex-schoonvader (64) bedreigd had met een koevoet en een (verboden) nunchaku wapen: een wapen dat uit twee stokken bestaat, die met elkaar verbonden zijn.
Dat alles gebeurde woensdagavond 1 augustus in Sleewijk. Er was ruzie ontstaan over de verdeling van de spullen, na het beëindigen van de relatie.

De 57-jarige verdachte hanteerde bij de ruzie een zogenaamd nunchaku wapen en een koevoet. Daarmee werd de buitenspiegel van een auto kapot geslagen. De politie greep in en hield de 57-jarige man aan, waarbij hij zich fysiek verzette. De gebruikte wapens werden daarbij in beslag genomen.

In het politiebureau is proces-verbaal opgemaakt tegen de verdachte.

Nunchaku
De nunchaku bestaat uit twee korte stokken of stukken hout die verbonden zijn middels een ketting of stuk touw. Als je de nunchuk in de rondte zwaait, kun je er je vijand mee raken doordat je ze er door de snelle, misleidende beweging perfect mee kunt afleiden.

Lees meer over:

Politie geweld Sleeuwijk nunchaku
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.