maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Bouw woningen Zuideveldlaan binnenkort van start

31 juli 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Afgelopen maand mei werden in Dussen de oude woningen aan de Zuideveldlaan gesloopt. Binnenkort start Woonlinie op deze locatie met de bouw van vier zeer energiezuinige huurwoningen. Op dit moment is het bouwvakantie en wordt er niet gewerkt op de bouwplaats. Vanaf 13 augustus zijn de aannemer en de projectleider van Woonlinie weer bereikbaar.

Om in aanmerking te komen voor één van deze vier huurwoningen moet u ingeschreven staan bij Wonen in Altena. De woningen worden in het derde kwartaal van 2012 te huur aangeboden. Wie nog niet ingeschreven staatm gaat naar www.woneninaltena.nl Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Wonen.

Lees meer over:

wonen Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.