woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Zomerhitzoeker Meeuwenaar blijkt zelf hit

30 juli 2012 (door AalburgNet)

MEEUWEN - “Feestende mensen in een videoclip en een deuntje dat in je hoofd blijft hangen, dat slaat nog steeds goed aan.” zegt Henri Verhagen uit Meeuwen in het blad Metro waar hij een kort interview geeft. Verhagen (onder meer radiomaker bij Aalburg FM met de succesvolle Vrijdagavondshow) startte deze zomer een zoektocht naar de zomerhit van 2012. Op zijn site zomerhit.com stemden 40.000 mensen op hun favoriete hit.

De nummer 1: Jennifer Lopez ft. Pitbull met Dance Again. Gevolgd door Gusttavo Lima met Balada. “Jennifer Lopez scoort waarschijnlijk goed door de zomerse clip”, zegt Verhagen.

“De Braziliaanse tonen van Gusttavo doen het deze zomer ook weer goed. Het is eigenlijk de trend van 2011. Ik denk dat het nu wel op z’n retour is. Volgend jaar zou dit nummer wel eens bij de foute nummers kunnen horen.” (Metro - Foto Aalburg.net)

Lees meer over:

Meeuwen verhagen aalburgfm
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.