dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Bij Andelse hennepknipperij ook nepwapens aangetroffen

30 juli 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL -  In aansluiting op de berichtgeving over de inval donderdag 26 juli 2012 in een woning met schuur aan de Middenweg waarbij een hennepknipperij en drogerij werd aangetroffen arresteerde de politie ter plaatse elf mannen en zeven vrouwen.

Er worden op dit moment nog vier verdachten vastgehouden. Het gaat om de bewoners (een 51-jarige man en een 49-jarige vrouw), een 24-jarige man uit Vlijmen en een 27-jarige man uit 's-Hertogenbosch. Zij worden morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Bij de zoeking in de woning werden acht vaten met daarin 400 hennepplanten en 15 kilo gedroogde hennep aangetroffen. Verder vonden de rechercheurs drie imitatievuurwapens. Deze wapens zijn voor afdreiging geschikt en daarom verboden ingevolge de Wet Wapens en Munitie.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.