donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Jan van Barneveld spreekt over Israël in Andel

28 juli 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Drs. Jan van Barneveld geef, op vier achtereenvolgende woensdagavonden augustus en september, een seminar over de eindtijd. Deze studieavonden hebben als thema ‘Met Israël op weg naar de eindtijd’. Dit seminar wordt gehouden in VEG de Koningshof, Burg.v.d. Schansstraat 50, 4281 LK te Andel. Het seminar  begint op 29 augustus en is daarna op 5 september, 12 september en de slotavond is op 19 september.

Het totale programma ziet er als volgt uit:
 
  • 29 augustus      -  Seminar 1       : de aard en actualiteit van de profetie
  • 05 september    -  Seminar 2       : Het herstel van Israël
  • 12 september    -  Seminar 3       : Israël en de verbonden
  • 19 september    -  Seminar 4       : Israël en de eindtijd
 
Hebben de financiële crisis, enorme rampen, de gebeurtenissen in de Arabische wereld zoals in Libië en Syrië, de sterke veranderingen in het klimaat, de bewapening van Israëls vijanden een relatie met de eindtijd? Dit is een van de vele vragen waar Jan van Barneveld tijdens dit Seminar op in zal gaan. “Er is een oorlog gaande om Israël en om Jeruzalem,” zegt hij, “en Israël zal door de hele wereld in de steek worden gelaten. De kerk staat voor de belangrijke keuze of ze de morele moed heeft om solidair te zijn en te blijven met Gods volk.” Dit Seminar is de afgelopen jaren in meerdere plaatsen in het land gegeven en oogstte veel lof en werd goed bezocht. 
 
Zie verder de Agenda op Woudrichem.net
 
Voor meer informatie kunt u terecht bij: petra.vos@planet.nl" (Petra Vos)

Lees meer over:

seminar Koningshof barneveld
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.