zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Rijswijkse met auto in de sloot

24 juli 2012 (door WoudrichemNet)

SPRANG-CAPELLE / RIJSWIJK - Een 41-jarige vrouw uit Rijswijk is in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 juli 2012 rond 04.15 uur met haar auto in de sloot beland. Het ongeval gebeurde bij de oprit Dussen van rijksweg A-59. De agenten troffen de bestuurster aan in de berm. Haar auto lag in de sloot. Ze was zelf kennelijk uit het voertuig geklommen. Ze was niet onder invloed van alcohol, maar wel verward.

Duikers van de brandweer hebben daarom voor de zekerheid nog in de auto gekeken maar verder niemand aangetroffen. Ze verklaarde dat ze de verkeerde oprit genomen had. Ze was vervolgens de macht over het stuur verloren. Ze is voor onderzoek naar het Tweesteden ziekenhuis vervoerd, maar mocht na behandeling naar huis.

Lees meer over:

ongeval vrouw Rijswijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.