maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Broem-cursus op komst

20 juli 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA -  Het wordt voor oudere automobilisten steeds moeilijker om op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer. Bent u 50 jaar of ouder, heeft u een rijbewijs en rijdt u auto? Of bent u 50 jaar of ouder en rijdt u met een brommobiel? Dan wordt u uitgenodigd om mee te doen aan een zogenaamde BROEM-cursus op 17 oktober  2012 in Tavenu in Nieuwendijk.

Tijdens de BROEM-cursus krijgt u informatie over nieuwe verkeersregels en actuele onderwerp, doet u een gehoortest, een ogentest en een reactietest, maakt u met een ritbegeleider, in het dagelijks leven werkzaam als rij-instructeur, in uw eigen auto een rijvaardigheidsrit van ongeveer 40 minuten. Na de rit krijgt u een verslag met persoonlijke adviezen, waarmee u uw rijstijl kunt verbeteren.
Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname en een naslagwerk
Voor alle duidelijkheid, de BROEM-cursus heeft absoluut geen gevolgen voor de geldigheid van uw rijbewijs! De enige doelstelling van deze cursus is: senioren in het verkeer zo lang mogelijk veilig mobiel te houden.

Wie organiseert de BROEM-cursus?

Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Altena organiseert de BROEM-cursus, in samenwerking met de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Meer info in De Agenda op Werkendam.net...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.