donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Nieuws uit Bulgarije

19 juli 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Afgelopen zondagmorgen werden zij in de kerkdienst uitgezwaaid: de Bulgarije-gangers vanuit Hervormd Aalburg. Maandagochtend 16 juli om 0645 uur vertok de groep in alle vroegte naar het Balkan-land voor een missie 'christen-zijn.'  Hier een bericht uit het zonnige Bulgarije.

"Het is nog steeds erg warm. Het klussen gaat goed. Sommige kinderen helpen erg leuk mee. Kinderwerk wordt leuk ontvangen door de kinderen. Er zijn een aantal nieuwe kleinere kinderen erbij gekomen, waardoor het een gezellige drukke bedoeling is. Bijzonder om te zien hoe blij ze met de kleinste dingen zijn. Gisteren hebben ze allemaal een strandbal gekregen, ze waren helemaal door het dolle heen.

Zaterdagavond willen we met alle kinderen naar de bioscoop gaan, wat zal dat een belevenis voor ze worden.

Ook hebben we bezoek gehad van kinderen die inmiddels uit het huis zijn geplaatst. Rado,een jongen die op zichzelf woonde, maar nu op straat leeft, kwam even langs. We hebben hem veel te eten en kleren gegeven. Ook Lucho, een jongen die in een ander tehuis zit kwam langs. In de tijd dat wij nu in het tehuis zitten mag hij bij ons blijven, wat hij geweldig vind.

Morgen hopen er weer een aantal mensen een weekend te komen.. We kijken naar ze uit!" (Hervormd Aalburg)

Lees meer over:

Hervormd Aalburg bulgarije
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.