vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Werkendammer (21) verdacht van drugs dealen

19 juli 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De politie heeft woensdagavond 18 juli 2012 omstreeks 21.50 uur op carpoolplaats bij de Tol een 21-jarige Werkendammer aangehouden op de verdenking van het 'dealen van drugs.'

De agenten reden met hun surveillanceauto over de Tol. Zij zagen op de carpoolplaats op het terrein van de bushalte een auto stilstaan. Er stonden twee mannen bij het geopende portierraam. Eén van die mannen had een stapeltje bankbiljetten in zijn handen. De dienders kregen direct het vermoeden dat er drugs gedeald werden. De bestuur bleek drie zakjes hennep bij zich te hebben. Hij ontkende een drugsdealer te zijn. Hij had de hennep in Gorinchem gekocht. Voor een vriend had hij naar eigen zeggen ook wat meegebracht, wat de agenten zagen was dat hij met hem afrekende.

Lees meer over:

Werkendam De Tol drugs dealen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.