donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Andelse groep vertrekt naar Kenia

19 juli 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Morgen vertrekt er voor de tweede keer een bouwploeg namens stichting The Style Foundation naar het onderwijsproject in Kenia. Samen met de lokale bevolking zullen er 35 jongeren en volwassenen onder andere uit Andel gaan bouwen aan de scholen en kinderwerk organiseren. Wiew il kan hen komen uitzwaaien.

De touringcar zal morgen (vrijdag) tussen 15:30 en 16:00 uur vertrekken vanaf Hervormd Centrum "De Ark", Burgemeester van der Schansstraat 51 in Andel. Iedereen is van harte welkom.

De komende drie weken kunt u ze volgen via de website www.thestylefoundation.org, het Twitter profiel en de Facebook pagina. De deelnemers zullen proberen hier iedere dag een weblog te publiceren met daarin een verslag van de laatste dag. Zij laten weten wel afhankelijk te zijn van de (kwaliteit van) de internetverbinding in Kenia. (Foto Style Foundation)

Lees meer over:

kenia style foundation
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.