zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

'Fautje! Bedaankt!'

19 juli 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Wie op de provinciale weg Noord de Waardhuizenseweg voorbijrijdt, moét het opvallen... Het meer dan manshoge doek dat boven het maaiveld torent en alle aandacht vraagt voor de aankomende Zomerfeesten in Almkerk. Wat dat betreft een gouden plek. So far, so good.

Alleen presteerd De Soos met hun programma-aankondiging even wat minder door een knol van een taalfout. Maar ach, wie maalt daar nou om... Agge mar leut het! Of was het: Agge maor leut et.  Wie het weet mag het zeggen. 'Fautje! Bedaankt...'

De feeststemming bij De Soos zal er in ieder geval niet minder om zijn. En de donkere wolken die zich op de foto samenpakken boven de Zomerfeesten zijn slechts schijn...

Wie het programma en méér wil weten KLIKT hier

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.