maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Nieuwe iPad over De Biesbosch

18 juli 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Roderick Hulsbergen heeft weer een nieuwe iPad App gemaakt. Dit keer over Natuurpark De Biesbosch. Eerder ontwikkelde deze inwoner uit Dussen al een App over het Land van Heusden en Altena en Woudrichem.

De nieuwe App - ook weer verkrijgbaar in de App Store - toont het Nationaal Park De Biesbosch als zoetwatergetijdengebied van 7.000 hectare met kronkelige kreken, zompige wilgenbossen met een bijzondere flora en fauna. De applicatie biedt informatie over de verschillende Biesboschcentra, de activiteiten en is een ontdekking vanaf het water.

Lees meer over:

Altena ipad biesbosch hulsbergen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.