woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

OV Aalburg lanceert - eerste - Nieuwsbrief

17 juli 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Een primeur. Alle leden van Ondernemersvereniging (OV) Aalburg ontvingen hem inmiddels: de Nieuwsbrief die werd gemaakt vanuit het nieuwe systeem áchter de - eveneens - nieuwe website. Met alle gemak en met één druk op de knop kan secretaris Pieter Duijzer alle leden bedienen en hen voorzien van wetenswaardigheden die voor Aalburgse ondernemers interessant zijn.

Werd in april jl. tijdens Open Coffee Altena, met OV Aalburg als gastheer, de website al gelanceerd, nu is er dan de nieuwe Nieuwsbrief, qua ontwerp geheel in de stijl van de website.
In het nieuwe digitale rondschrijven onder meer een korte terugblik over de fietstocht Aalburg Rond en ondernemers worden geinformeerd hoe zij kunnen adverteren op de website. De vereniging laat verder weten de mogelijkheden te onderzoeken opnieuw een bedrijvenbeurs in Aalburg te organiseren. Alle opties liggen nog open, maar enthousiast is men wel, zo blijkt uit de berichtgeving.

Ook attendeert OV Aalburg zijn leden op een interessante actie voor zonnepanelen. Tegen redelijke kosten kan in een aantrekkelijke periode van slechts zeven jaar de aanschaf al worden terugverdiend.

Frequent
Het ligt in de bedoeling dat via het nieuwe systeem frequent nieuwsbrieven aan de leden verstuurd zullen worden.

Wie ook de nieuwsbief van OV Aalbug wil ontvangen kan die aanvragen door een e-mail te sturen naar: info@ov-aalburg.nl

(Foto: een deel van de allereerste Nieuwsbrief van OV Aalburg)

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.