woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Topman Mars Nederland naar HAK

17 juli 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - HAK heeft een nieuwe algemeen directeur. Timo Hoogeboom (45) volgt per 1 september 2012 Michiel van Ginkel in die functie op. De afgelopen zeven jaar gaf Hoogeboom als general manager van Mars Nederland leiding aan de Nederlandse Marketing- en Verkooporganisatie en ’s werelds grootste chocoladefabriek in Veghel. Eerder werkte hij als general manager Nederland voor SC Johnson (2003-2005) en in diverse leidinggevende functies voor Sara Lee/DE (1993 – 2003).

Groente- en fruitfabrikant HAK haalt met Timo Hoogeboom een op groei gerichte merkstrateeg binnen met veel ervaring in productie en retail, zo meldt Carel van Bemmelen, directeur van eigenaar Neerlands Glorie. “We hebben de afgelopen zeven jaar met Neerlands Glorie HAK opnieuw op de kaart gezet, en bovenal weer financieel gezond en merkfit gemaakt voor de toekomst. Timo is bij diverse multinationals opgeleid en zeer ervaren op het gebied van marketing & sales, productie, finance en algemeen management. Hij heeft als opdracht HAK verder te laten groeien en naar een volgende fase in de merkontwikkeling te loodsen. Wij hebben daar alle vertrouwen in.”

Uitdaging
Voor Timo Hoogeboom is de overstap naar HAK een nieuwe uitdaging in zijn carrière. “HAK is een fantastisch merk met een prachtige heritage en een duurzame toekomst: een Hollandse parel in retailland. Ik vind het een geweldige uitdaging om het merk en het bedrijf straks in een volgende groeiversnelling te brengen.”

Naast zijn drukke werkzaamheden bekleedt Timo Hoogeboom diverse nevenfuncties. Zo is hij onder meer lid van de Raad van Toezicht bij het Mars Pensioenfonds, lid van de Raad van Advies van de Stichting ‘Go for kids’ en van de Strategy summit van VNU. Timo Hoogeboom is getrouwd en heeft vier kinderen.

Lees meer over:

Giessen hak mars topman
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.