vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Sportief zaalvoetbaltoernooi in Giessen

13 juli 2012 (door WoudrichemNet)
GIESSEN - Op vrijdag 28 september wordt de tweede editie van het zaalvoetbaltoernooi voor jongeren van 14 t/m 23 jaar gespeed. Een en adner wordt georganiseerd door Het jongerenwerk van Trema Welzijn, Stichting De Vleet en de Stichting Sport en Recreatie Land van Heusden en Altena.
 
Het toernooi begint om 19.00 uur en rond 23.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Er wordt gespeeld in Sporthal de Jager in wedstijden van 25 minuten. Het toernooi is gratis. Een extra reden om mee te doen dus...
 
Wil je met een team meedoen dan kun je je opgeven voor 21 september via Frank van Weerlee op telefoonnummer 0622 638 822 of via frank.van.weerlee@trema.org
 
Kijk ook op de Agenda van Woudrichem.net
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.