donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Motel op terrein Outlaw City in Veen

12 juli 2012 (door AalburgNet)

VEEN - Initiafnemers Martien en Henno Timmermans richten zich met een motel aan de Veensesteeg met name op zakenlieden en toeristen die in de regio willen overnachten.

Op het terrein waar voorheen partycentrum Outlaw City gevestigd was komt een motel. De bedoeling is dat nog voor de bouwvak de locatie aan de Veensesteeg in Veen bouwrijp gemaakt wordt en alle oude gebouwen worden gesloopt. Na de zomer wordt gestart met de bouw van 40 motelkamers, van zo’n 28 vierkante meter per stuk. De kamers zijn in principe voor twee personen en worden naast gebruikelijke zaken als een douche en een wc uitgerust met een televisie en een keukenblok. De verwachting is dat het gebouw op z’n vroegst medio 2013 klaar is.

Lees hier het hele artikel...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.