zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Zonder rijbewijs tegen een paal

11 juli 2012 (door AalburgNet)

GENDEREN - Een 18-jarige jongeman uit Genderen is vannacht,  van dinsdag 10 op woensdag 11 juli rond 03.15 uur gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de Hoofdstraat. Hij botste met een auto ter hoogte van de kerk tegen een paal.

Hij had op zijn scheenbeen een vleeswond en werd daarom met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bijrijder eveneens uit Genderen raakte niet gewond. De bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Een arts heeft in het ziekenhuis bloed van de bestuurder afgenomen. Er wordt daarmee onderzocht of de bestuurder onder invloed van alcohol verkeerde.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.