vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Jonge ondernemer versterkt Open Coffee Altena

11 juli 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Henri Verhagen uit Meeuwen treedt toe tot de organisatie van Open Coffee Altena. Hij neemt daarmee de plaats in van onderneemster Janneke Romijn uit Dussen, die elders een vaste baan kreeg. Verhagen is ook ondernemer middels New Day Media en hij heeft onder meer zitting in het project AlteNu. Over de samenwerking binnen Open Coffee Altena is hij laaiend enthousiast.

Henri Verhagen (foto): "Tijdens de laatste Open Coffee Altena in Nieuwendijk werd ik door Cor Spek, de initiatiefnemer van deze businessmeeting, gevraagd om de organisatie te komen versterken. Dat wilde ik graag. Ik sta niet alleen achter het concept, ik geloof daarin, maar ben er ook laaiend enthousiast over. Open Coffee Altena groeide sinds de start in december 2011 uit tot een begrip bij ondernemers in de regio. Cor  gaf aan dat hij wel ondersteuning kon gebruiken bij het organiseren van het evenement. Gezien mijn werkzaamheden bij internetbureau MaxServ en het startersbestuur van AlteNU, leek dit mij een interessante kans. Samen met Cor, hij is beheerder van Stedennet Altena (Aalburg.net, Werkendam.net en Woudrichem.net), willen wij Open Coffee Altena verder uitbouwen.'

Aanmelden
Momenteel zijn beide heren niet alleen bezig met de uitwerking van Open Coffee Altena, editie 5.0, maar worden er ook diverse nieuwe plannen gesmeed. De eerstvolgende bijeenkomst staat overigens voor 13 september op de rol in Giessen. Gastheer dan: Bibliotheek Altena, aan het Jagerspad 30. Tijdens de meeting opnieuw de Coffee Stip met ondernemers Kees Klijn (Klijn Teksten) en Monique Otgaar (Yokoso HR Solutions).
 
Open Coffee Altena is een netwerkbijeenkomst waarbij eens per twee maanden ondernemers (groot en klein), managers, bestuurders, beslissers en politici samenkomen om te netwerken onder het genot van een kop koffie. Dat is ook het motto: Open Coffee Altena = B2B, met koffie als brandstof.

Voor meer informatie over Open Coffee Altena: www.ondernemendaltena.nl.

Aanmelden kan ook via deze KNOP (LinkedIn Groep Ondernemend Altena / Events) (Bij de foto: Henri Verhagen bezig met zijn pitch op  de - rode - Coffee Stip tijdens OCA 3.0 in Aalburg. Foto Marc Poppe)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.