maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne Vos: nu twee keer winnaar Giro Donne

9 juli 2012 (door AalburgNet)

MEEUWEN - In de laatste etappe naar Bergamo ging de zege naar Emma Johansson. Marianne Vos werd tweede en kwam zegevierend over de streep. Zij won voor de tweede maal de Giro Donne. Naast de roze trui ging Marianne ook de puntentrui om haar schouders.

Op het podium werd het hele Rabobankteam gehuldigd en was er uiteraard een feestje. Vos gaf aan 'erg blij' te zijn met haar tweede winst in deze Giro Donne. In deze wielerwedstrijd spraken ook haar, maar liefst, vijf etappezeges zeer zeker tot de verbeelding.

 

Lees meer over:

Marianne vos Meeuwen giro donne
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.