vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Verhagen wint battle Aalburg FM

7 juli 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Gisteravond werd het programma Henri VS. Ronny uitgezonden op Aalburg FM: een zes uur durende live uitzending met Ronny Hetjes en Henri Verhagen. Ieder uur gingen beide heren de stijd aan met elkaar, onder leiding van rasentertainer Johan Vlemmix. Henri Verhagen won iteindelijk de radiostrijd.

Na weken van promo’s en veel aandacht in de regionale media streden Henri en Ronny dan eindelijk tegen elkaar. Allereerst met een strandbal. Degene die persoon die deze als eerste had opgeblazen had, was winnaar van de eerste battle. De luisteraar kon vervolgens partij kiezen door achter Ronny of achter Henri te gaan staan. Dit werd massaal gedaan. Het werd het 1-0 voor Ronny en een luisteraar die achter Ronny stond kreeg een taart.
In het tweede uur schoof ras entertainer Johan Vlemmix aan. Het was tijd voor de tweede battle: een race met de skippybal. Het werd 2 tegen o voor Ronny. Ook betekende dit dat opnieuw iemand die vóór Ronny gestemd had (via een sms) een prijs kreeg.

Aan het einde van het tweede uur bracht BBQ Compleet een grote schaal snacks. In de derde battle zong Johan Vlemmix een liedje. Diegene die als eerste wist welk liedje het was, zou de derde battle winnen. Na twee tonen van het Wilhelmus raadde Henri Verhagen dat dit het Wilhelmus moest zijn: stand 2-1 voor Ronny Hetjes. Deze ging naar een luisteraar in Oud Heusden om live de snacks van BBQ Compleet te overhandigen.

Terug in de studio stond de vierde battle op het programma: een anti-katerdrankje. Het sapje met rauwe eieren werd door Verhagen het eerste opgedronken: 2-2 in Henri VS. Ronny. Een luisteraar werd blij gemaakt met een taart van Jacqueline’s Taartplezier uit Meeuwen.

Finale
Tot slot de alles beslissende finale. Deze duurde de hele verdere avond. Beiden moesten op Facebook de meeste likes verzamelen. Met een groot verschil likes won Henri deze finale battle, waardoor het 3-2 werd voor Verhagen.

Ronny en Henri kijken terug op een zeer succesvolle en geslaagde avond met veel leuke reacties van de luisteraars en veel gezelligheid. De kans dat de special volgend jaar terug komt is dan ook groot. Langs deze weg willen Henri en Ronny de sponsors (BBQ Compleet en Jacqueline’s Taartplezier) en alle luisteraars bedanken voor de geweldige avond!

Op de website van Aalburg FM - www.aalburgfm.nl - zijn foto’s bekijken van de speciale uitzending, maar is ook de gehele uitzending terug te beluisteren. (Foto AalburgFM)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.