vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Dit weekend bedrijvenbeurs in Giessen

5 juli 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - The Style Foundation organiseert het eerste Altena for Kenya event in Sporthal De Jager in Giesssen.

Op de beurs is plek voor ruim vijftig ondernemers om zich met een stand te presenteren aan het Land van Heusden & Altena. Middels hun deelname dragen niet alleen deelnemende bedrijven maar ook de bezoekers bij aan het onderwijsproject van The Style Foundation in Kenia.Deze unieke beurs wordt gehouden op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli in Sporthal de Jager te Giessen. Deze beurs organiseren wij in samenwerking met Gemeente Woudrichem en Stichting Sport en Recreatie Land van Heusden en Altena.

Kenia
De bedrijvenbeurs wordt georganiseerd en gecoördineerd door vrijwilligers van stichting The Style Foundation. Zij zullen aankomende zomer met 35 jongeren afreizen naar het onderwijsproject van The Style Foundation in Kenia om daar samen met de lokale bevolking te bouwen aan een onderwijsproject.

Op de beurs willen we een breed scala aan producten en diensten van ondernemers uit de gemeente Woudrichem, Wijk & Aalburg en Werkendam tonen aan alle inwoners uit het Land van Heusden & Altena. Tot en met 1 juni geldt er een vroegboek korting.

Type: Aantal: Afmetingen: Prijs tot 1 juni: Prijs vanaf 1 juni:
Stand 1 51 3 x 3 meter €295,00 €337,50
Stand 2 6 6 x 6 meter €995,00 €1.162,50

Zoals u ziet bieden wij twee verschillende formaten stands aan. Deze stands zijn inclusief vloerbedekking, wanden en verlichting. Wilt u ook elektriciteit in uw stand, dan vraagt onze productie partner een bedrag van €45,00 voor de aanleg en de huur van de stroomvoorziening. Een gedeelte van de huurprijs als donatie gaan naar het onderwijsproject van The Style Foundation. Uiteraard is het mogelijk om een meervoud aan stands te bestellen zodat u bijvoorbeeld een stand van 3 x 6 meter krijgt. Informeert u gerust naar de speciale koppel tarieven.

Gezellig
De datums 6 en 7 juli 2012 zijn bewust gekozen in overleg met Gemeente Woudrichem, politie en Sporthal de Jager. Dit is het weekend dat bijna alle basisscholen in het Land van Heusden & Altena vakantie krijgen, en het weekend voordat de overige scholen ook vakantie krijgen. De beurs is bedoeld om als gezin gezellig even over heen te lopen voordat ze op reis gaan. Per beursdag verwachten wij ongeveer 1.250 bezoekers.

In de week voor de bedrijvenbeurs houden wij in gemeente Woudrichem een collecte week voor ons onderwijsproject in Kenia. Onze collectanten zullen dan direct alle mensen persoonlijk uitnodigen voor de bedrijvenbeurs en een flyer aanbieden. Daarnaast zullen er poster door heel de regio heen komen en werken we samen met het Altena Nieuws aan een beursspecial.

Ook hebben we een website gelanceerd www.altenaforkenya.nl en promoten we alles via onze speciaal ingerichte social media kanalen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.