zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Vandaag mogelijk noodweer

5 juli 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Het lijkt wel een trend te gaan worden, even een dag of wat mooi weer en gelijk afgestraft worden met onweer. In het begin van de week leek het erop dat we gewoon met wat onweer te maken zouden krijgen, maar sinds gisteren is er toch het een en het ander veranderd.

Gisteren konden onze zuiderburen al genieten van het onweer, maar vandaag is Nederland aan de beurt. Echt noodweer hoeven wij niet te gaan verwachten, maar we moeten wel rekening houden met lokaal zeer veel neerslag. Lokaal zou dat voor wateroverlast kunnen gaan zorgen.

Vanmorgen lagen de dynamisch gevormde buien ten zuiden van het land. Dat kunnen forse buien worden met hoge onweerskansen. Hagel is mogelijk en uiteraard kan er lokaal veel neerslag vallen in korte tijd.

Kortom, kansen op onweer met aardig wat bliksemactiviteit, lokaal veel regen in zeer korte tijd, hagel en windstoten. (Jan van Ooijen - Veiligheidsregio Zuid - Foto Mario Rentmeester)

Lees meer over:

Altena Noodweer
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.