woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Ganzenhofkleuters beleven leuke triatlon

4 juli 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Woensdag 27 juni vertrok basischool De Ganzehof met 33 kleuters voor de allereerste triatlon: lopen, fietsen, zwemmen. Het werd een geslaagd evenement. Zelfs miezerregen kon het kleuterfeest niet bederven...

Het eerste onderdeel was lopen, de groep ging met veel plezier zingend naar de fietsdijk. Daar stonden de fietsen al te wachten en alle hulpmoeders en een hulpOPA. In groepjes fietsten de kids naar het strandje in Rijswijk, stalden hun fietsen en na een lekkere versnapering begonnen alle kinderen aan hun zandkasteel, gat, rivier, slootje…
Op de website van de school valt te lezen: "We hadden lol voor tien, vooral toen er echte golven over het strand spoelden van de schepen die langs vaarden. De hele morgen bleef het heel zachtjes miezeren, maar dat deerde ons niet. Pas toen we om 11 uur voor een ijsje gingen zitten, zei een kind verbaasd: “Oh, het gaat regenen”, waarop een moeder antwoordde: ”Nou, dat doet het al de hele morgen hoor.” Daarna zijn we weer op de fiets gestapt en naar Giessen gereden. Wat een geweldige en leuke sportdag hebben we beleefd!"

Lees meer over:

Giessen triatlon ganzenhof
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.