maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Uppel krijgt sneller internet

3 juli 2012 (door WoudrichemNet)

UPPEL - Vanaf 1 augustus is er voor de inwoners van Uppel sneller internet beschikbaar dan via de huidige ADSL-verbinding. De proef met een snellere verbinding levert voldoende resultaat om ermee door te gaan. Eigenlijk hoopte initiatiefnemer Menno van Krimpen op 1 juli al te starten met het aansluiten van huishoudens, maar de proef wordt een maand verlengd. (Brabants Dagblad)

Wat is glasvezel?
Een glasvezel is zo dun als een haar: slechts 125 à 250 micron. De vezel bestaat uit twee soorten glas: een flinterdunne kern en een dikkere mantel die in elkaar gesmolten zijn. Glasvezel is ontwikkeld om grote hoeveelheden data razendsnel over grote afstanden te transporteren.

KLIK voor meer info hier...

Lees meer over:

glasvezel internet Uppel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.