Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Man uit Veen komt om bij verkeersongeluk

2 juli 2012 (door AalburgNet)

WAALWIJK/VEEN - Vanmorgen, maandag 2 juli 2012, kwam omstreeks 04.40 uur een 25-jarige man uit  Veen om het leven bij een verkeersongeval op de Midden Brabantweg in Waalwijk. Het slachtoffer zat als bijrijder in een auto die in aanrijding kwam met een andere auto. Drie andere betrokkenen raakten gewond. Zij zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee auto's zijn vanmorgen op de Midden Brabantweg op de kruising met de Taxandriaweg op elkaar gebotst. In de eneauto zaten naast het dodelijk slachtoffer nog twee mannen. De bestuurder, een 23-jarige man uit Aalburg (Veen), en achterin een 24-jarige man uit Waalwijk. Zij raakten net als de bestuurder van de andere auto, een 19-jarige man uit Doorn, gewond.

Onderzoek
Ter plaatse werd hulp verleend door politie, ambulancedienst en traumaheli. Een verkeersongevallenanalist is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeval. Door het ongeval en het politieonderzoek ontstonden files, het verkeer werd omgeleid.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.