dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Hengelen naar prijzen

2 juli 2012 (door AalburgNet)

BABYLONIENBROEK -  Onlangs werd het jaarlijkse BBQ-vissen aan de Broekse vijver weer georganiseerd door HSV De Bergse Maas..
Er waren achttien personen die aan dit evenement meededen zodat er negen koppels gevormd konden worden.

Om 18.30 uur werden de stekjes bekendgemaakt waarop een ieder naar zijn plaats ging en zijn visgerei in orde bracht. Door de harde wind stond waren de stekjes aan de west- en de zuidzijde van de vijver uitgezet zodat iedereen een beetje beschut zat. Het startsignaal klonk om19.00 uur.
Er werd drie kwartier door de ene helft van het koppel gevist en drie kwartier door de andere helft. Om 20.30 uur klonk het eindsignaal waarop we ons visgerei opruimden en de vangsten gewogen werden.

Prijzen
Daarna werd de BBQ ontstoken en werd het een gezellig samen zijn op het terras en in het clubhuis van de IJsvrienden van Oranjevereniging Juliana . Tijdens de BBQ werd de uitslag van het vissen bekend gemaakt. De eerste prijs ging naar Ali en Kees treffers met 1560 gram.
Er werd een grote brasem gevangen.
Tweede werden Stef en Cor Lobregt met 190 gram. Derde werden Corry en Dik van de Herik met 150 gram. Vierde werden Berna de Waal en Hans Weck met 100 gram. Vijfde werden Heiltje en Wim van der Kolk met 70 gram. Zesde werden Lena van Berkel en Toon van der Kolk met30 gram.
Zevende werden Marja en Wim van der Kolk, Ada en Zeger van der Stelt, Corry en John de Ruiter met 0 gram.

Na de prijsuitreiking werd het BBQen voort gezet en was het nog een gezellig samen zijn tot iedereen zijn buikje rond stond en er genoeg gegeten was werd er voor de consumpties afgerekend en ging een ieder huiswaarts.

Lees meer over:

Babylonienbroek viswedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.