donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Een heterdaadje na achtervolging getuige

2 juli 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Een getuige meldde zondag 1 juli aan het einde van de middag bij de politie dat in Werkendam was ingebroken in meerdere schuren. De melder was achter de auto met de daders erin aan gereden en hield ondertussen contact met de meldkamer van de politie. De agenten werden door de getuige naar de auto geloodst waar de inbrekers in moesten zitten.
Na een korte achtervolging door de getuige en de politie reed de bestuurder van de auto de Lijnoorden op. Dit is een doodlopende straat. De agenten blokkeerden de weg en hielden de drie inzittenden van de auto aan. In het voertuig werden twee zakjes drugs aangetroffen; 15 gram wit poeder en enkele grammen wiet. De auto van de verdachten is in zijn geheel in beslag genomen voor verder onderzoek. De drie verdachten, een 23-jarige man uit Rotterdam, een 27-jarige man uit Rotterdam en een 21-jarige vrouw uit Rotterdam, zijn in verzekering gesteld.

De politie heeft aangifte opgenomen van de eigenaar van schuren aan de Braspenning. Hier waren van meerdere schuren sloten open gebroken.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.