dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Infoavond zwembad Andel

2 juli 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL / AALBURG - De gemeenten Aalburg en Woudrichem bouwen samen een nieuw zwembad aan de Middenweg in Andel. Het is de bedoeling dat de eerste duik in het nieuwe zwembad medio 2014 genomen kan worden. Om het zwembad te kunnen bouwen, moet het bestemmingsplan ‘Kom Andel’ worden herzien.

Het voorontwerp van het bestemmingsplan is klaar en lag tot afgelopen donderdag 26 juli ter inzage in het gemeentehuis van Woudrichem. Op woensdagavond 4 juli 2012 is er in ’t Buitenhoff te Andel (Buitenlaan 1) bovendien een informatieavond over het voorontwerpbestemmingsplan ‘Kom Andel’. De avond begint om 19.30 uur. Voor de pauze wordt informatie gegeven over het bestemmingsplan en na de pauze kunt u uw vragen stellen en mondeling uw reactie erop geven. Iedereen is van harte welkom de avond bij te wonen. Alle reacties die voor 26 juli zijn gegeven worden verwerkt in een eindverslag en aan het college van burgemeester en wethouders voorgelegd.

Lees meer over:

zwembad andel Middenweg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.