Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Prijzen Liniepadpuzzel uitgereikt door burgemeesters

2 juli 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / WERKENDAM -  In het voorjaar is het Liniepad in gebruik genomen en ter gelegenheid daarvan is een krant verschenen die in zijn geheel gewijd was aan het pad en de ondernemers die langs het Liniepad actief zijn. In deze krant stond een puzzel waarmee prachtige prijzen te winnen waren, er zijn dan ook meer dan 800 oplossingen ingestuurd. Donderdagmiddag 28 juni hebben burgemeester Breuer van Werkendam en burgemeester Petter van Woudrichem de prijzen uitgereikt aan de winnaars van deze puzzelwedstrijd.

Het Liniepad was ten tijde van de opening nog niet helemaal klaar maar is intussen helemaal op orde. Er kan gewandeld en gefietst worden vanaf de Papsluis in Werkendam langs Fort Bakkerskil over het bruggetje dat intussen vernieuwd is over de Dijkgraaf den Dekkerweg. Al fietsend of lopend kom je langs het geheel gerestaureerde Fort Altena. Daarna de Zevenbansche Boezem dat door Waterschap Rivierenland opnieuw is ingericht met de vogelobservatiepost , en dan langs de pas gerestaureerde molens. Via Landgoed Kraaiveld ga je naar de dijk om uiteindelijk in de vesting van Woudrichem uit te komen. Tijdens het weekeinde van 20 en 21 april waren er allerlei activiteiten op de verschillende locaties langs het Liniepad. Het pad en dat wat eraan grenst is mogelijk geworden door de ondernemers en de bijzondere en goede samenwerking van de provincie Noord-Brabant, het Waterschap Rivierenland, de gemeentes Werkendam en Woudrichem en het Brabants Landschap.

Prijzen
De prijzen die nu uitgereikt zijn bestonden uit een streekproductenpakket uit de vesting van Woudrichem, die gewonnen werd door de familie Kuipers uit Andel. De familie van de Berg uit Zaltbommel hebben een overnachting voor twee tot vier personen aangeboden gekregen in een groepsschuilplaats op Landgoed Kraaiveld. Wilco de Zeeuw van het Landgoed was ook aanwezig om de prijs mee uit te reiken. De familie van Rijswijk uit Nederhemert ontving een waardebon van 100 euro om lekker te gaan eten op Fort Altena en de familie Viveen uit Woudrichem mag zich verheugen op een nachtje logeren bij familie Lucas op Fort Bakkerskil. Familie Lucas, die deze middag ook aanwezig was, heeft op het fort een prachtige bed and breakfast gerealiseerd.

Lees meer over:

woudrichem nieuws.liniepad
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.