woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Bibliotheek Altena lanceert nieuwe website

29 juni 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - De nieuwe website van Bibliotheek Altena is online. Na een periode van hard werken achter de schermen staat er nu een modern, gebruikersvriendelijk platform op internet waar veel informatie gevonden kan worden.

Vijf hoofdknoppen leiden de bezoeker naar de collectie, naar de dienstverleningen en voor de jeugd en jongeren is er een aparte 'hoek'. Agenda, nieuws, de nieuwsbrief... het is allemaal eenvoudig aanklikbaar.
Ook is er voor Smartphone gebruikers een App (ook voor Android) te downloaden: 'de Bibliotheek'. Leden van de bieb hebben zo toegang tot hun bibliotheek.
Leuk is ook de mogelijkheid #durftevragen.  Voor wie wil kan hier zijn altijd al brandende vraag kwijt, die zomaar kan gaan over hoe oud een dolfijn wordt en dergelijke. Het 'schroom-niet' gehalte is hoog. Of laag: net hoe mensen dát willen 'lezen'...

Kortom, er is alle reden om de nieuwe site van bibliotheek Altena te bezoeken: eigetijds, dynamisch, uitnodigend en fris zijn de steekwoorden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.