zondag 5 december 2021

Alles over Altena

Deelnemers waarderen LinkedIn foto-shoot tijdens Open Coffee Altena

25 juni 2012 (door AalburgNet)

ALTENA / NIEUWENDIJK - Tijdens de laatste business meeting van Open Coffee Altena bij Krachtstroom werd niet alleen genetwerkt, maar konden deelnemers zich ook op de gevoelige plaat (laten) vastleggen. Een actie die breed gewaardeerd werd. Inmiddels zijn die afbeeldingen aan alle 'geportreteerden' uitgereikt. Men bleek meer dan tevreden met het resultaat. Ook dat droeg bij aan opnieuw een succesvolle netwerkbijeenkomst.

Op 7 juni kwamen 85 ondernemers in Nieuwendijk bij elkaar om nieuwe contacten te legen en zich door elkaar te laten inspireren, eventueelz aken te doen, onder het genot van een goede kop koffie. Tussen die bedrijven kozen veel aanwezigen ervoor even vóór de lens te kruipen om zich te laten vereeuwigen. Kennelijk was er voor velen aanleiding hun huidige LinkedIn-profielfoto een opfrisser te geven. Dankzij het professionalisme van Licht-Werk werd dat prima geregeld.

Open Coffee Altena 5.0
De eerstvolgende ontmoeting is (pas weer) op 13 september in Giessen (Jagerspad 30) waar Bibliotheek Altena gastheer zal zijn. Opgeven kan al via www.ondernemendaltena.nl of via LinkedIn Ondernemend Altena (Events). (Foto Licht-Werk)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.