donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Deelnemers Alpe d"Huzes even in het zonnetje

25 juni 2012 (door AalburgNet)

AALBURG -  Uit de gemeente Aalburg namen zes inwoners deel aan Alpe d’HuZes. Dat waren Monique Oligschlager, Aad Vos, Ferry Verbeek, Mark Timmermans, Gerrit Vos en Rolf Ran. Het college van burgemeester en wethouders heeft hen voor de gfetoonde sportieve inzet op vrijdagavond 22 juni jl. in het zonnetje gezet. Mark Timmermans en Rolf Ran konden helaas de bijeenkomst niet bijwonen.

Ook Jelle Lobregt die vorig jaar aan deze tocht heeft deel genomen was aanwezig. 

Tijdens een ontvangst in De Witte Molen in Meeuwen sprak burgemeester Fons Naterop zijn waardering uit voor de geweldige sportieve prestatie die zij geleverd hebben voor het goede doel. 'Als “wielergemeente” mogen we daar ook trots op zijn',  gaf hij aan. Ook kan deze sportieve prestatie gezien worden als voorbeeld voor mensen om meer te gaan sporten en bewegen zo liet Fons Naterop weten.

Impact
De deelnemers zeiden nog steeds onder de indruk te zijn wat voor impact deze tocht op hen heeft gemaakt. “Dat gaf ook steeds de kracht om door te gaan voor het goede doel”. Maar zij hebben er ook erg van genoten.
Aad Vos gaf namens de fietsers aan dat zij deze prestatie alleen maar hebben kunnen volbrengen dankzij een groot aantal sponsors, waardoor er een heel mooi bedrag aan het KWF geschonken kon worden. Ook de morele ondersteuning van de supporters zowel hier als tijdens de tocht is van groot belang geweest om het uiteindelijke doel te bereiken zeiden de deelnemers.  “De saamhorigheid die we daar voelden, zou op andere tijden en plaatsen ook meer voor moeten komen, dan zag onze wereld er beslist anders uit’, gaf Vos nog aan.

De groep gaf ook een pluim aan de organisatie en vrijwilligers, ‘want zonder al deze enthousiaste mensen is een evenement als Alpe d’Huzes echt niet mogelijk en dat allemaal voor het goede doel”.

Lees meer over:

sport Alpe d'Huzes
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.