zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Nieuwe Rabobank in Almkerk vandaag open

25 juni 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Vandaag, maandag 25 juni, verhuist Rabobank Altena naar het nieuwe adviescentrum in Almkerk aan de Sportlaan 170. Naast dit nieuwe adviescentrum blijven de vestigingen in Werkendam (Merwestraat) en Wijk en Aalburg (Markt) geopend. De vestiging in Woudrichem sluit vanaf deze datum.

De opening van dit nieuwe adviescentrum gaat niet ongemerkt voorbij. Door de geplande afronding van de bouw rond de zomer van 2012 is in een eerder stadium al bewust gekozen om het pand in de eerste week van oktober officieel te openen. In deze week zijn er verschillende activiteiten voor diverse doelgroepen. Zover is het nog niet. Floortje van der Westen (Communicatieadviseur Rabobank Altena): "Maandag 25 juni betreden wij het pand met onze medewerkers op een ludieke wijze en gaan wij om 10 uur open voor onze klanten."

Mijlpaal
Van der Westen vervolgt: "Om deze mooie mijlpaal ook met onze omgeving te delen, nodigen wij eveneens persrelaties uit voor een rondleiding door het nieuwe adviescentrum in Almkerk op dinsdag 26 juni om 13.00 uur."
Tijdens de rondleiding krijgt men een indruk van het pand, de bouw en de functie. Daarbij krijgen de genodigden ook extra achtergrondinformatie in de vorm van documenten over het pand, de kunst en de gift ter ere van de opening aan de gemeenschap in de vorm van Social Sofa’s. Naar verwachting zal de rondleiding tussen 14.00 uur en 14.30 uur worden afgerond. (Artist Impression Rabobank Altena)

KLIK ook hier voor een eerder artikel over het nieuwe pand van Rabobank Altena op Woudrichem.net.

Zie ook:

Lees meer over:

Rabobank Altena opening Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.