maandag 6 december 2021

Alles over Altena

PvdA bezoekt Dussense kerk en groene speelruimte

23 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Jaarlijks bezoekt PvdA-Werkendam ieder van de vijf kernen van de gemeente Werkendam. Onlangs stond Dussen op het programma.

Met het oog op de plannen voor het centrum van Dussen ging de fractie op bezoek bij een vertegenwoordiger van dorpshuis ‘t Middelpunt en werd de RK-kerk bezocht. Daar gaf het parochiebestuur een uitgebreide presentatie van de wijze waarop de kerk betrokken is bij de planontwikkelingen en welke wensen zij zelf op dat terrein hebben. Vooral een rondleiding in en rond het gebouw maakte veel duidelijk.

Ruig
Het werkbezoek aan Dussen werd afgesloten met een kennismaking met de eerste groene ruige ruimte in de gemeente Werkendam. Een goed initiatief van de SGP waar de PvdA indertijd ook vol voor is gegaan. Het is een fantastische speelplek geworden. De partij meent dat in 'hoog tempo' moet worden doorgegaan met het aanleggen van soortgelijke voorzieningen in de andere dorpskernen. 
 

Lees meer over:

Werkendam pvda
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.