woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Minder enthousiaste sponsoring rond Havendag

22 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De zesde editie van de Werkendamse Open Havendag trekt minder sponsoren, zo blijkt na een rondgang van het Brabants Dagblad langs enkele Werkendamse havenbedrijven: 'Lokale havenbedrijven sponsoren wel, maar het evenement blijkt voor hen geen enkele drijfveer om branche en bedrijf te promoten. Ze sponsoren meer uit goodwill. Verder blijkt dat het animo voor deelname en sponsoring de afgelopen twee edities ook nog eens is afgenomen.'

Dat alles - en meer - in het Brabants Dagblad van vrijdag, 22 juni. (Biesboschhaven Werkendam - foto redactie Werkendam.net)

Lees meer over:

Werkendam open havendag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.