vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Passerende automobilist rijdt vrouw aan

22 juni 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK / ALMKERK - De politie behandelde woensdagavond 20 juni 2012 rond 23.00 uur een verkeersongeval op de Deltaweg in Sleeuwijk. Bij het ongeval raakte een 21-jarige vrouw uit Almkerk gewond.

Het slachtoffer liep samen met een vriendin over de Deltaweg. Ze kwamen vanuit de richting Merwedebrug en liepen in de richting van Sleeuwijk. Het duo was lopende vanuit Gorinchem onderweg naar de Tol, waar hun fietsen stonden. Ze waren te voet omdat ze de laatste bus vanuit Gorinchem hadden gemist.

Verblind
Het tweetal liep buiten bebouwde kom, met verkeer mee en daarmee aan de verkeerde kant van de weg. Het 21-jarige slachtoffer werd van achteren aangereden door een 63-jarige man uit Woudrichem. Vermoedelijk werd hij verblind door de lichten van de tegenligger en zag daardoor de beide voetgangers niet. Het slachtoffer werd via de voorzijde van de auto, tegen de voorruit en de zijruit geslagen. Ze liep daardoor arm- en been letsel op en was door de klap behoorlijk verward. Ze is per ambulance overgebracht naar Beatrixziekenhuis in  Gorinchem. De politie stelde de ouders van de jonge vrouw in kennis en nam van de betrokkenen verklaringen op over de toedracht van het ongeval.

 

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.