donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

De Verleiding valt voor het water...

22 juni 2012 (door WoudrichemNet)

UITWIJK - Toneelvereniging De Stuiter heeft haar donderdagavondvoorstelling, de première, afgeblazen. De voorstelling Komedie der Verleiding speelt zich af in de buitenlucht en men vond het niet raadzaam de uitvoering door te laten gaan. Het weeralarm gaf die avond immers code rood. Ook de buienrader voorspelde niet veel goeds. Meteoconsult waarschuwde voor onweersbuien met hagel en zware windstoten. Achteraf viel het met dat noodweer in Altena nogal mee, op een enkele stortbui na dan. Alarmerende meldingen zijn uitgebleven. 

Leden van Rabobank Altena waren exclusief gast deze avond. Men kan nu naar andere avonden toe. Vanavond, vrijdag, speelt De Stuiter de première van Komedie der Verleiding dus op de vaste locatie bij Zorgboerderij De Enghoeve in Uitwijk.

Droog
De komende avonden daarom nog even op een rijtje: Theatergroep De Stuiter speelt nog op 22, 23 juni en op 28, 29 en 30 juni aanstaande. Als het dan droog blijft speelt het stuk zich af aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog met mensen die allemaal zoeken naar wat zij nou precies met het leven aan moeten. Zonder water al lastig genoeg...

Lees meer over:

Uitwijk Stuiter verleiding
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.