Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Meeuwense radiomaker jureert playbackshow in Veen

21 juni 2012 (door AalburgNet)

VEEN - Na het succes van het jureren van de playbackshow in Meeuwen, heeft ook de organisatie van de feestweek in Veen gevraagd of de crew van de VrijdagavondSow op Aalburg FM wil komen jureren bij de grote playbackshow van Veen. Meeuwenaar en presentator Henri Verhagen: 'De organisatie heeft mij gevraagd plaats te nemen in de jury van de grote playbackshow, bekend als één van de meest spectaculaire playbackshows van de regio.' Samen met Ronny Hetjes neemt Verhagen plaats in de jury.

Belangrijk
De playbackshow is voor de deelnemers erg belangrijk, omdat de uitslag een essentieel onderdeel is van de zes-Kamp. De playbackshow zal vandaag, donderdagavond, worden gehouden in de feesttent van Veen. De playbackshow begint rond 20.30 uur, entree is gratis.

Lees meer over:

veen playbackshow
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.