woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Gemeente treft verkeersmaatregelen rond Open Havendag

21 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Om de verkeersveiligheid en doorstroming tijdens de Open Havendag op zaterdag 23 juni te waarborgen, neemt de gemeente Werkendam de nodige maatregelen.

Op de Sasdijk, Van Randwijklaan, Bandijk, Vierlinghstraat, Leeghwaterstraat is een parkeerverbod dat geldt van 6.00 uur tot 20.00 uur en er is een wegsleepregeling van kracht.

Ondergenoemde wegvakken zijn tussen 6.00 uur en 20.00 uur afgesloten voor het doorgaande verkeer, deze wegvakken zijn bestemd voor het parkeren van auto’s (na 20.00 uur worden nog geparkeerde auto’s weggesleept):

  • Dijkgraaf den Dekkerweg tussen Bolstrastraat en Vierlinghstraat  
  • Bandijk vanaf de “Waterman” richting Werkendam tot afslag Van Randwijklaan van 06.00 uur tot 20.00 uur; 
  • Biesboschhaven en Beatrixhaven van 06.00 uur tot 20.00 uur.

De Biesbosch en het veer naar Dordrecht zijn bereikbaar via een alternatieve route via industrieterrein Bruine Kilhaven, dit is met bebording aangegeven. Via de rotonde bij de Borcharenweg blijft het centrum en het westelijk gedeelte van de kern Werkendam bereikbaar.

Vanaf donderdag 21 juni 10.00 uur t/m maandag 25 juni 18.00 uur is de Biesboschhaven Zuid afgesloten voor doorgaand verkeer i.v.m. op- en afbouwwerkzaamheden. Een aantal bedrijven is wel bereikbaar, welke dit zijn staat aangegeven op de borden.

Vragen
Heeft u vragen? Kijk op de site van de Open Havendagcommissie (www.havendagwerkendam.nl) of neem contact op met de Commissie Open Havendag via e-mail: info@havendagwerkendam.nl  of via nummer (06) 53 19 41 78.

Lees meer over:

Werkendam havendag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.