vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Skyline Werkendam op 18 meter foto

21 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Tijdens de komende havendag van Werkendam op 23 juni wordt een panoramafoto van de skyline van Werkendam opgehangen bij Werkina Scheepselektro aan de Biesboschaven Noord 1B. Een foto van deze lengte mag een uniek project genoemd worden. Leuk ´detail´ op de panoramische plaat is het Werkendamse havengebied wat markant in beeld komt. 

De foto is 18 meter breed en een meter hoog en gemaakt vanuit een zeer hoge resolutie, zodat alles scherp in beeld komt. De fotograaf is Arie Jonkman. Vol trots laat hij weten: ´Ik heb deze foto gemaakt door 35 foto's aan elkaar te stitchen. Op mijn website is de foto op een lage resolutie te bekijken.´

Bekijken
Wie de fotografische lengte wil bekijken surft naar www.jonkmanfotografie.nl  en klikt vervolgens door op: nautische fotografie / categorie / panoramafoto / panoramafoto werkendam 18 mtr. Bovenstaand alvast een ´klein´ voorproefje.

Wat Jonkman met het fotodoek gaat doen na de Havendag is nog niet bekend. Het is duidelijk te groot (en te uniek) voor op zolder...  Maar mogelijk heeft de gemeente Werkendam wel de ruimte...

Lees meer over:

Werkendam havendag Werkina skyline
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.