maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Zwemvereniging Den Doorn en ZVDO'74 doen het goed op Wereld Masters

21 juni 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / NIEUWENDIJK - Afgelopen week deden drie zwemmers van ZVDO’74 en twee zwemmers van ZV den Doorn mee aan de Wereld Master Kampioenschappen in Riccione in Italië.

Voor ZV den Doorn was het Tom Uilenberg die startte op de 100m vrijeslag en hij zette hierbij een hele goede tijd neer. Ook Wouter van der Stelt zwom goede tijden, dichtbij zijn persoonlijke records. Hij mocht starten op de 50m en 100m vrijeslag en de 50m en 100m schoolslag.

Open water
Zaterdag sloot Wouter het WK af met de open waterwedstrijd. Daar werd de 3 km vrije slag in de zee gezwommen. Hij kon daar zeer tevreden op terug kijken met een sterke verbetering van zijn persoonlijke record. Het was voor alle zwemmers een zeer geslaagd kampioenschap.

De laatste wedstrijd van dit seizoen welke nog op het programma staat is de openwaterwedstrijd op 14 juli in de Maas bij Wijk en Aalburg. Daar zullen ook weer enkele zwemmers van ZVDO en den Doorn aan de start verschijnen.

Lees meer over:

sport Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.