Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Subsidiestop Slot Loevesteijn: minister nu aan het woord

21 juni 2012 (door WoudrichemNet)

POEDEROIJEN - De Raad voor Cultuur heeft staatssecretaris Halbe Zijlstra geadviseerd om de komende beleidsperiode alleen nog subsidie aan Slot Loevestein toe te kennen voor beheer en behoud van de collectie en niet meer voor de publieks- en presentatiefunctie. De Raad is van oordeel dat Slot Loevestein een ambiteuze en ondernemende instelling is die voldoende publiek weet te trekken, maar dat het ensemble niet van nationaal belang is.

Bekijk de reactie van Slot Loevestein naar het Ministerie van OCW.

Lees ook dit artikel op Woudrichem.net

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.