Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Feestweek in de Citadel

21 juni 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  De afgelopen weken was het één en al gezelligheid in de Citadel, het woonzorgcomplex in Woudrichem. In de Citadel organiseren de bewoners regelmatig feestjes en etentjes. Zo genoten de bewoners vrijdagmiddag 9 juni van een heus huiskamerconcert. Maar een paar dagen later viel er echt iets bijzonders te vieren: het eerste Lustrum. Woensdag 13 juni bestond de Citadel namelijk vijf jaar.

Uitbundig feest
Ondanks het gebrek aan een activiteitencommissie, werd het vijfjarig bestaan uitbundig gevierd. Een aantal actieve bewoners sloeg de handen ineen en organiseerde de viering van het lustrum. Alle bewoners lieten ’s ochtends een ballon op, om vervolgens te genieten van koffie met gebak. Later op de dag werden de bewoners getrakteerd op een optreden van koor Van Alles Wa uit Andel, en een heerlijk buffet.

In de Citadel wonen ouderen en mensen met een zorgindicatie krijgen zorg aan huis, maar wonen er zelfstandig.

Lees meer over:

feest woudrichem Citadel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.