maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

De Kandelaar speelt op groot formaat

21 juni 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - CNS De Kandelaar uit Rijswijk kon met de opbrengsten van de batterijactie gezelschapspelen kopen in reuze-uitvoering. Handig als de gymles niet door kan gaan, omdat de sporthal bezet is en je toch graag wilt spelen. De school schafte dan ook een groot formaat damspel aan, maar ook schaken, vier op-een-rij en nog meer. Groep 3/6 had het genoegen om als eerste met het nieuwe materiaal aan de slag te kunnen gaan. Een feest, naar blijkt...

Op de schoolsite staat: 'We hadden het prima naar onze zin, zoals op de foto’s te zien is. En voor wie het liever bij een potje voetbal houdt, was het plein nu groot genoeg. En het veld niet zo vol...'

Lees meer over:

sport Rijswijk kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.