woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Aalburg overweegt opheffen bushaltes

20 juni 2012 (door AalburgNet)

AALBURG -  De gemeente Aalburg is al enkele jaren bezig om haar bushaltes op te knappen. Daartoe houdt men het 'haltebestand' regelmatig kritisch tegen het licht. In dat proces komn ook de weing gebruikte haltes naar boven.

De gemeente: 'We hebben de indruk dat de bushaltes ‘Laan‘ in Meeuwen heel weinig worden gebruikt. Daarbij komt dat er aan de zuidwestzijde van de Dorpsstraat geen ruimte is om een adequaat halteperron aan te leggen. Als hier nu mensen staan te wachten, staan ze op de rijbaan.'

Reageren
De gemeente overweegt nu deze bushaltes opheffen. Wie als bewoner of belanghebbende wil reageren hierop kan dat schriftelijk doen bij het college van burgemeester en wethouders van Aalburg, Postbus 40, 4260 AA Wijk en Aalburg. Dat moet dan wel vóór 9 juli 2012. Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met de afdeling Openbare Werken, via telefoonnummer 0416-698770. 

Lees meer over:

Meeuwen bushaltes opheffen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.